Despre noi

Nedei Hotel & Spa

Câteva cuvinte despre

„Se află undeva în Ţara Ardealului, între ţinuturile Inidoarei şi Albei, o apă viforoasă; oamenii dinspre câmpie îi zic Sebeşul, cei mai vechi de pe înălţimi îi zic Frumoasa (…). Acolo-i împărăţia sălbăticiunilor, cât ţin munţii şi sihlele“

– Mihail Sadoveanu

Nedei Hotel & Spa este o afacere de familie, care a luat naștere în anul 2015, dintr-o dorință de dezvoltare întru-un domeniu total diferit față de cel de la momentul respectiv.

Provocarea

Construcția în sine a fost o adevărată provocare, întinzându-se pe o durată de aproape 7 ani, timp în care planurile și ideile s-au schimbat de nenumărate ori, perspectiva estetică prindea un nou contur cu fiecare an care trecea, iar îndrăzneala de a încerca lucruri noi ne scotea din zona de confort.

Toate aceste aspecte s-au îmbinat armonios, rezultând după multă muncă, Hotel Nedei & Spa, pe care astăzi îl puteți vizita și numi “acasă” pentru un sejur de câteva zile.

Inaugurarea

Deschiderea Hotelului Nedei trebuia să se întâmple, inițial, în vara anului 2020, dar pe fondul pandemiei am decis să mai amânăm un an și să ne focalizăm toate resursele în construirea unui centru SPA.

Așa că, prin urmare, în august 2020 a început construcția zonei SPA, ca după 11 luni să fie finalizată în totalitate și am fost capabili să deschidem întreg domeniul publicului larg.

Vă așteptăm să descoperiți farmecul unic al vacanței la Nedei Hotel & Spa de pe Transalpina!

Nedei Hotel & Spa

Răspunde în câteva minute

Nedei Hotel & Spa

Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?

8:48 pm