Wellness & Spa

Oferă-ți câteva ore în centrul nostru SPA, modern și dotat, iar corpul tău îți va mulțumi!

2 Piscine interioare

Centru Wellness & Spa

Piscinele noastre interioare vă așteaptă cu ape cristaline și un mediu plin de confort pentru a vă bucura de momente de neuitat. Înconjurați de eleganță și rafinament, veți putea să vă eliberați de stresul zilnic și să vă încărcați bateriile într-un cadru perfect adaptat nevoilor voastre.

Cât despre experiența pe care o veți avea, este de neegalat! Într-o atmosferă plină de lumină naturală, veți înota liniștit sau vă veți relaxa pe marginea piscinei, savurând liniștea și confortul oferit de designul nostru modern. Indiferent dacă sunteți un înotător pasionat sau doar căutați să vă relaxați în apă, piscinele noastre interioare vă așteaptă să vă oferiți o pauză binemeritată.

Iar pentru cei mici, piscina noastră este locul perfect pentru a-și petrece timpul. Având în vedere siguranța și confortul celor mici, piscina noastră este echipată cu toate facilitățile necesare pentru o experiență plină de distracție și aventură.

Saună uscată sau umedă

Relaxare și Detoxifiere

În cadrul hotelului nostru, te invităm să experimentezi rafinamentul și relaxarea în sauna noastră, fie că preferi sauna uscată sau cea umedă.

Te vei bucura de o pauză binemeritată într-un mediu elegant și reconfortant. Sauna este un adevărat refugiu unde poți scăpa de stresul cotidian și poți experimenta o purificare profundă a corpului și a minții.

Beneficiile saunei includ eliminarea toxinelor, stimularea circulației sanguine, relaxarea mușchilor și ameliorarea stresului. Indiferent dacă alegi să te relaxezi într-un mediu uscat sau să te îmbraci în aburul cald al saunei umede, vei experimenta o revitalizare profundă a întregului organism.

Aici, poți găsi echilibrul perfect între corp și minte, într-o atmosferă liniștită și plăcută, dedicată exclusiv stării tale de bine și sănătății.

Grota de sare

Regenerare profundă

Un colț al răsfățului de neegalat: Grota de sare a centrului Nedei Wellness & SPA. Încorporată în peisajul nostru de relaxare, această minunată cavernă este un sanctuar al sănătății și bunăstării, gata să vă ofere o experiență de neuitat.

Sărurile minerale din aerul grotei vă vor stimula sistemul imunitar, vă vor detoxifia corpul și vă vor ajuta să respirați mai ușor. În plus, terapia cu sare este cunoscută pentru efectele sale benefice asupra sănătății pielii și a sistemului respirator, fiind recomandată pentru tratarea diverselor afecțiuni și pentru menținerea unei stări optime de sănătate.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei terapii de relaxare sau doriți să vă încărcați bateriile după o zi agitată, grota noastră de sare este locul perfect pentru a vă regăsi echilibrul și armonia interioară.

Tarife acces ocazional centru SPA

Luni - Vineri

Program: 10:00-22:00

Toată ziua:

80 lei adulți – zi întreagă
40 lei copii 7-14 ani – zi întreagă
25 lei copii  2-7 ani – zi întreagă

Program redus, de maxim 4 ore*:

50 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore*
25 lei copii 7-14 ani – program redus, de maxim 4 ore*
15 lei copii 2-7 ani – program redus, de maxim 4 ore*

Sâmbătă - Duminică

Program: 10:00-22:00

Toată ziua:

100 lei adulți – zi întreagă
40 lei copii 7-14 ani – zi întreagă
25 lei copii  2-7 ani – zi întreagă

Program redus, de maxim 4 ore*:

60 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore*
25 lei copii 7-14 ani – program redus, de maxim 4 ore*
15 lei copii 2-7 ani – program redus, de maxim 4 ore*

*Depășirea celor 4 ore se taxează suplimentar astfel: 5 lei pentru primele 20 de minute, după care câte 10 lei pentru fiecare 30 de minute.

Întrebări Frecvente Centru SPA

Care este temperatura apei din piscina interioară?
arrow-down7

Temperatura apei din piscina variază între 31-33 grade celsius.

Cum se folosesc dulapurile din vestiar?
arrow-down7

Vestiarele sunt dedicate persoanelor care nu sunt cazate in hotel. De la receptia centrului SPA veti primi o bratara cu un numar care indica numarul vestiarului pe care il veti avea. Acea bratara trebuie apropiata de cifrul care descuie usa, iar aceasta se va deschide automat. ATENTIE: va rugam sa nu inchideti bratara in dulap, aceasta trebuie tinuta in permanenta la mana.

Care este timpul recomandat pentru o sesiune de saună?
arrow-down7

Timpul recomandat pentru o ședință la saună este de 15 minute. Dușul înainte și după utilizarea saunei este obligatoriu!

Nedei Hotel & Spa

Răspunde în câteva minute

Nedei Hotel & Spa

Bună ziua. Cu ce vă putem ajuta?

3:12 pm